Tornion Kameraseura
Tornion Kameraseuran kuvien lataussivu jäsenille

Täytä lomake ja lisää kuvat. Huom. ohje lomakkeen alla.
Nimi: *
Sähköposti: *
Valitse aihe:
Lisää kuva:
Lisää kuva:
Lisää kuva:
Lisää kuva:
Sopivat tiedostotyypit: *.jpg   Max kuvakoko: 6144kb.
Tiedot:*  Kirjoita kenttään aiheen tarkennus esim:
kuukausikilpailu - helmikuu 2015Kuvatiedostot toimitetaan JPEG-muodossa (sRGB). Kuvan pidemmän sivun on oltava enintään 3000 pikseliä ja tiedoston koko koko mielellään 2-3 Mt (max 6 mt). Tiedostot nimetään siten, että tiedostonimestä voi yksilöidä kuvaajan ja teoksen (esim. kari_kamera_muotokuva.jpg), jos kuvaajan nimi on Kari Kamera ja teoksen nimi Muotokuva. Kuukausikilpailuun max. 4 kuvaa / kuvaaja. Exif-tietoihin mielellään lyhyt info kuvasta + tekijänoikeustiedot.

Katso kuukausikilpailun säännöt tästä ->.

Jos kuvien lähetys onnistuu, näyttöön tulee ilmoitus: kiitos, kuvasi on lähetetty. Jos et näe tätä ilmoitusta, kuvasi eivät jostain syystä ole lähteneet. Järjestelmä on testattu sekä Firefoxilla, että Explorerilla. Huomaathan, että selaimessa pitää olla Java sallittuna ja päivitettynä.

Kuvien latausaika on suoraan verrannollinen yhteytesi nopeuteen ja kuvien kokoon. Lataus saattaa kestää useita minuutteja, älä poistu lataussivulta tai katkaise yhteyttä ennen kuin lataus on valmis.

Mikäli latauksesi ei syystä tai toisesta onnistu, lähetä kuvat tietoineen osoitteeseen tornionkameraseura(miukumauku)gmail.com.